Οι «μερένχες» επικράτησαν 3-1 των «μπιανκονέρι» σε φιλικό ματς * Ήττα με 1-0 στο «τεστ» με τη Μίλαν για τους «μπλαουγκράνα»
Με τρία γκολ φιλοδώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης τη Γιουβέντους σε φιλικό ματς τα ξημερώματα της Κυριακής (5/8).
Στο πλαίσιο του International Champions Cup, αν και αγωνίστηκαν και οι δύο χωρίς τα περισσότερα από τα μεγάλα «αστέρια» τους, οι «μερένχες» επικράτησαν 3-1 των «μπιανκονέρι», έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Ασένσιο που πέτυχε δύο γκολ.
Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Καρβαχάλ στο 12', αλλά ο Μπέιλ έφερε το ματς στα ίσα στο 39', ενώ ο Ασένσιο με γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και στο 56' ολοκλήρωσε την ανατροπή.
Σε άλλο ματς του τουρνουά, η Μίλαν επικράτησε 1-0 της Μπαρτσελόνα, χάρη σε γκολ του Αντρέ Σίλβα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.