Ο πρώην άσος των «ερυθρολεύκων» ανέφερε ότι ήταν στον πάγκο για εξωαγωνιστικούς λόγους
Δεν θυμάται με ιδιαίτερη νοσταλγία το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό ο Γκιγιόμ Ζιλέ.
Ο Βάλγος χαφ που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λανς, αναφέρθηκε στη θητεία του στους «ερυθρόλευκους, κάνοντας δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι συχνά βρισκόταν στον πάγκο για εξωαγωνιστικούς λόγους, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και οι συμπατριώτες του Βέλγοι... γελούσαν που δεν αγωνίζονταν.
Μάλιστα, έκανε λόγο για μια από τις πιο δύσκολες χρονιές στην καριέρα του, λέγοντας ότι αναζητούσε ομάδα για να χαρεί ξανά το ποδόσφαιρο.
«Από αθλητικής άποψης ήταν μία από τις δυσκολότερες χρονιές στην καριέρα μου. Ήμουν συχνά στον πάγκο για εξωαγωνιστικούς λόγους.
Ήταν πολύ περίεργο και με τους άλλους Βέλγους γελούσαμε. Είχαμε πει ότι μετά τον Ολυμπιακό θα πρέπει να βρούμε κάποια άλλη ομάδα για να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Από τους Βέλγους ποδοσφαιριστές μόνο ο Ένχελς είναι ακόμα εκεί», είπε χαρακτηριστικά στην «La Derniere Heure».