13/02/2025
ΛΑΜΙΑ | Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 - 20:24

«Ζημιάρης» ο ΝΠΣ Βόλος στη Λαμία και φιλικό Χ...

Καλύτεροι οι «Φθιώτες» προηγήθηκαν, αλλά ισοφαρίστηκαν στο τελικό 1-1 από τους νεοφώτιστους στη Β’ Εθνική

Καλύτερα τώρα παρά στα επίσημα… Η προετοιμασία δίνει ευκαιρίες και χρόνο για διόρθωση λαθών και ατελειών. Και η Λαμία το κατάλαβε αυτό στο φιλικό ματς με τον ΝΠΣ Βόλος, το οποίο έληξε ισόπαλο με 1-1 το απόγευμα της Τετάρτης (8/8) στο ΔΑΚ της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου, αλλά «πλήρωσε» τη χαλάρωση της στο φινάλε απέναντι στους νεοφώτιστους στη Β’ Εθνική, που δείχνουν από τώρα ότι είναι αποφασισμένοι να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη δεύτερη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, μπήκαν δυνατά στο τεστ και προηγήθηκαν σχετικά γρήγορα, καθώς στο 17’ με πλασέ του Μπερτόλιο (έπειτα από σέντρα του Καραγκούνη) έκανε το 1-0.

Ο Καραγκούνης είχε καλή στιγμή στο 24’, αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ, για να δείξει τα… δόντια του ο ΝΠΣ Βόλου στο 28’ με διπλή μεγάλη ευκαιρία, έπειτα από σουτ του Ηλιούπουλου, που δεν «καθάρισε» ο Μελίσσας και στην επαναφορά το νέο σουτ του Μάντζη να περνάει πάνω από την εστία των «κυανόλευκων».

Η Λαμία στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου πλησίασε το 2-0, αλλά αρχικά ο 47’ ο Μπλάζιτς αστόχησε, ενώ ίδια κατάληξη (άουτ) είχε στο 63’ η εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερτόλιο.

Έτσι το παιχνίδι έφτασε στο 79’ με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν όταν έπειτα από φάουλ του Καμπαγιέρο, ο Μαλακασιώτης με κοντινή προβολή έγραψε το 1-1.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπουλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπερτόλιο, Καραγκούνης, Μπαράλες.

Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Σαράνοφ, Παπαργυρίου, Τσούκαλος, Μπούτνικ, Άντρονικ, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Κάτσικας, Κωστίκας, Λαμπρόπουλος.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Πέντα, Ρούσσος, Γκαλίτσιος, Μάντζης, Ηλιόπουλος, Γκαρσία, Μηλιώτης, Ουνγιαλίδης, Ενγκουέμ.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Μεληκιώτης, Τουλίκας, Παπαδόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγιέρο, Μαλακασιώτης, Καρρίκι, Κραβαρίτης, Δόρης, Μπάλλας, Κορέλας, Γκαρσία Λόπεζ.

* ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: LamiaSports
Μοιραστείτε το: