Κάλεσμα του άσου του Ολυμπιακού στον κόσμο για την πρώτη «μάχη» με την Μπέρνλι
Τον πρώτο του αγώνα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ δίνει στις 21.00 της Πέμπτης (23/8) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπέρνλι και βασίζει πολλά και στην ώθηση από τον κόσμο του.
Η ανταπόκριση είναι μεγάλη με τον Κώστα Φορτούνη με προσωπικό του μήνυμα να ζητά στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών.
Όπως λέει, άλλωστε, το χειροκρότημα και η φωνή των οπαδών δίνει έξτρα ώθηση στον ίδιο και τους συμπαίκτες του και τους κάνει να νιώθουν «ανίκητοι» και να μην φοβούνται τίποτα.
Έτσι, θέλει να δει πάθος για άλλον έναν αγώνα στις εξέδρες, ζητώντας, μάλιστα, από όλους να πάνε στο γήπεδο με την ερυθρόλευκη.
Αναλυτικά το μήνυμά του: «Η δύναμη που έχει το γήπεδο Καραϊσκάκη είναι τεράστια! Αυτή τη δύναμη παίρνουμε κι εμείς, από τις φωνές και τα χειροκροτήματά σας. Νιώθουμε πιο δυνατοί, πρακτικά ανίκητοι! Το παιχνίδι με την Μπέρνλι απόψε είναι δύσκολο, το ξέρουμε καλά. Δεν γνωρίζουμε, όμως, τι θα πει φόβος, όσο έχουμε εσάς στο πλευρό μας!
Ξέρετε καλά, όπως το γνωρίζουμε κι εμείς, ότι ενωμένοι πετυχαίνουμε τα πάντα. Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ένα και έτσι πρέπει να μας γνωρίσουν απόψε και οι Άγγλοι.
Θέλουμε το γήπεδο μας γεμάτο! Γεμάτο από κόσμο, γεμάτο από πάθος, γεμάτο από ένταση και δίψα για την πρόκριση. Απόψε γινόμαστε ξανά ένα και κάνουμε το πρώτο βήμα για να μπούμε στους ομίλους του Europa League και να συνεχίσουμε την επιτυχημένη ευρωπαΐκή μας παρουσία.
Απόψε φοράμε όλοι την ερυθρόλευκη φανέλα και δίνουμε το παρών στην εξέδρα! Δίνουμε το παρών στο γήπεδο Καραϊσκάκη, εκεί όπου χτυπάει η ερυθρόλευκη καρδιά!
Ολυμπιακέ μαζί σου!».