Παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «πρασίνων» * Τι δήλωσαν εκτός του νεαρού άσου οι Χατζηθεοδωρίδης, Παντελάκης, Πούγγουρας και Βέργος
Ημέρα παρουσιάσεων ήταν η Παρασκευή (24/8) για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» σύστησαν στα ΜΜΕ τους Αργύρη Καμπετσή, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, Νώντα Παντελάκη, Αχιλλέα Πούγγουρα και Νίκο Βέργο, με άπαντες να παρουσιάζονται αποφασισμένοι να βοηθήσουν στη φετινή δύσκολη προσπάθεια.
Στο πλαίσιο των δηλώσεων, ο Καμπετσής θέλησε να ξεκαθαρίσει μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί λόγω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είχε κάνει πριν χρόνια και δήλωνε οπαδός του Ολυμπιακού αφήνοντας αιχμές για τη νέα του ομάδα.
Όπως υπογράμμισε, θα σεβαστεί τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, κάτι που παραδέχθηκε ότι δεν είχε κάνει στην παιδική του ηλικία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι «νέοι» του «τριφυλλιού»:
Αργύρης Καμπετσής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δώνη και Νταμπίζα. Θέλω προτού κλείσω να πω ότι έχει γίνει ένας ντόρος στα σόσιαλ. Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο πως είμαι εδώ για τον Παναθηναϊκό, και θα σεβαστώ τον κόσμο του, το συμβόλαιό μου και τους αντιπάλους κάτι που δεν έκανα στην παιδική μου ηλικία. Μάζεψα αρκετά και από τα παιχνίδια και από τις προπονήσεις στην Γερμανία. Ήταν ένα καλό βήμα, τώρα όμως είμαι εδώ. Η πρώτη θέση είναι σέντερ φορ και σαν δεύτερη θέση έχω σαν πίσω από τον επιθετικό αλλά μπορώ να παίξω και στα άκρα. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά όλοι και έπεται συνέχεια. Έκανα κανονικά προετοιμασία με την παλιά μου ομάδα και είμαι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσω».
Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την χρονιά που έρχεται. Σίγουρα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ η μετακίνησή μου στο εξωτερικό, έχω πάρει πολλά μαθήματα και πιστεύω πως είμαι πολύ έτοιμος να δώσω το 100% για τον Παναθηναϊκό».
Νώντας Παντελάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος και θέλω να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύθηκαν και είμαι εδώ».
Αχιλλέας Πούγγουρας: «Το ότι βρίσκομαι εδώ με χαροποιεί. Δεν το σκέφτηκα καν. Είναι ένα βήμα παραπάνω για εμένα και θα κάνω ότι μπορώ για να δείξω στους ανθρώπους που με διάλεξαν ότι έκαναν το σωστό. Αυτή η ομάδα την νιώθω πλέον ότι είναι σπίτι μου Είναι κάτι διαφορετικό. Οι περισσότεροι έχουν παίξει κάποια στιγμή στην καριέρα τους. Μέρα με την μέρα παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».
Νίκος Βέργος: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν και είμαι έτοιμος για την νέα πρόκληση που έχω στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Από την στιγμή που είμαι εδώ είμαι έτοιμος για όσα συναντήσω με την νέα μου ομάδα, τις προκλήσεις που θα έρθουν στο μέλλον».