12/02/2025
ΑΕΚ | Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 - 20:49

Έρχονται ακόμη δύο μεταγραφές για την ΑΕΚ...

Αυτό αποκάλυψε ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Την ενίσχυση της ΑΕΚ με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές προανήγγειλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Παρασκευή (24/8).

Μιλώντας στη Νοva, o τεχνικός των πρωταθλητών ανέφερε σχετικά με τις μεταγραφές: «Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε για δυο θέσεις. Θα τους πάρουμε τους παίκτες. Είμαστε κοντά στον έναν, προσπαθούμε για τον δεύτερο. Αλλά πρέπει να δούμε και ποια παιδιά έφεραν την ομάδα εδώ. Σίγουρα θέλουμε ενίσχυση.

Όμως δεν μπορώ να ακούω συνέχεια για τις μεταγραφές. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στα παιδιά που έχουν πάρει πρωτάθλημα και που έχουν φέρει την ομάδα ως εδώ. Πάνω απ' όλα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό αυτών των παιδιών και να είναι σίγουροι πως θα τους δικαιώσουν».

Ενώ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε: «Οι πρώτες αγωνιστικές πάντα είναι περίεργες. Ο ΠΑΣ έχει έναν καλό και έμπειρο προπονητή, που δουλεύει καλά. Θα παρουσιαστεί πειθαρχημένος. Έχουν κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Είναι σημαντικό εμείς να βγάλουμε διάθεση και θέληση.

Το παιχνίδι της Τρίτης είναι κάτι ξεχωριστό. Αλλά για να φτάσουμε να παίζουμε εκεί, το καταφέραμε μέσα από το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά πως την Ευρώπη, την έδωσε η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Επίσης, είπε:

Για το πόσο εύκολο είναι να γυρίσει ο διακόπτης από την Ευρώπη στην Ελλάδα: «Όταν έχεις μια τόσο μεγάλη πρόκληση, θα ήταν ψέματα να λέγαμε ότι δεν το σκεπτόμαστε. Το μυαλό μας είναι εκεί. Αλλά είναι ματς πρωταθλήματος και πρέπει να ετοιμαστούμε. Είναι λογικό να γίνουν αλλαγές. Δεν είμαστε τυχεροί στο κομμάτι του προγράμματος.

Υπάρχουν παιδιά που δεν είναι ακόμα στο 100% και θα πρέπει να κοιτάξουμε να παρουσιάσουμε καλή εικόνα για το ματς με τον ΠΑΣ αλλά και για το παιχνίδι της Τρίτης. Είναι ψέματα όποιος λέει πως δεν το σκεφτόμαστε το ματς της Τρίτης. Είναι πολύ μεγάλη η ευκαιρία που έχουμε, για να μην το σκεφτόμαστε. Από την στιγμή που έχει έρθει αυτό το αποτέλεσμα, θα ήταν υποκριτικό να λέγαμε ότι δεν το σκεφτόμαστε».

Για το εάν άλλαξε την ψυχολογία των παικτών η πρόκριση επί της Σέλτικ: «Τα παιδιά από την πρώτη μέρα είχαν καλή ψυχολογία. Τους έδωσε εμπιστοσύνη η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είχαμε αρκετές αποχωρήσεις το καλοκαίρι. Τα νέα παιδιά είναι πολύ καλοί παίκτες και όταν θα μπουν στην ομάδα θα βοηθήσουν πολύ. Αυτή την στιγμή στηριζόμαστε σε κάποιους παίκτες, που έχουν ήδη δουλέψει σε κάποια πράγματα».

Για το εάν έχουν αρχίσει οι παίκτες να εμπεδώνουν αυτά που δουλεύουν στην προπόνηση: «Ακόμα δεν είναι η ομάδα στο επίπεδο που θέλω. Πλέον τα παιδιά ξέρουν τι θέλω. Βλέποντας τα παιχνίδια, βλέπετε που βγάζουν τα παιδιά πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θα ήταν καλύτερα αν δεν είχαμε προβλήματα απουσιών. Αλλά αυτά υπάρχουν πάντα».

Για το προσωπικό στοίχημα του προπονητή: «Κάθε προπονητής πρέπει να έχει φιλοδοξίες. Όσο καλά και να πηγαίνεις, αν θεωρήσεις πως έφτασες σ’ ένα επίπεδο, εκεί αρχίζουν τα πράγματα να αλλάζουν. Όποιος βολεύεται σε μια κατάσταση, σύντομα έρχεται ο… επόμενος. Έχω φιλοδοξίες και όνειρα. Θέλω να πετύχω πράγματα για την ΑΕΚ. Κάθε ένας από εμάς, ότι δουλειά και να κάνει, πρέπει να κοιτάει την επόμενη μέρα. Πάντα το πιο σημαντικό είναι το επόμενο που θέλεις να πετύχεις».

Για τους βασικούς αντιπάλους της ΑΕΚ και την Ευρώπη: «Είναι εντελώς διαφορετικό να υπάρχει μεσοβδόμαδα παιχνίδι. Είναι πολύ καλό να περάσουν όλες οι ομάδες στους ομίλους. Είναι καλό για το ποδόσφαιρό μας και για τον κόσμο. Θα υπάρχει κούραση σ’ όλους. Αναγκαστικά θα πας στο ροτεισον, κάποιες φορές θα βγει, κάποιες όχι».

Για τις πιθανές αλλαγές στο ματς με τον ΠΑΣ: «Έχω στο μυαλό μου να αλλάξω κάποιους παίκτες. Θα το συζητήσω και με τα παιδιά. Θα κάνω κάποιες αλλαγές, ίσως στην πορεία».

Μοιραστείτε το: