11/02/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 - 01:00

Ανανέωσε τον Κότσαρη ο Παναθηναϊκός

Ο 22χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι»

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού για άλλα τρία χρόνια θα συνεχίσει να φορά ο Κώστας Κότσαρης.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν το Σάββατο (26/8) τη συμφωνία τους με τον 22χρονο τερματοφύλακα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, που ολοκληρωνόταν τον Δεκέμβριο.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων άσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού» και σε ηλικία 19 ετών προωθήθηκε στην πρώτη του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Κότσαρη για τρία ακόμα χρόνια. Ο Κότσαρης που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, γεννήθηκε στις 25/7/1996, εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και στα 19 του ανέβηκε στη πρώτη ομάδα. Ντεμπούτο με τα πράσινα έκανε στις 8 Ιανουαρίου 2015 στον αγώνα κυπέλλου με τα Χανιά. Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην Ομόνοια και την επόμενη επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του έληγε τον προσεχή Δεκέμβριο».

Μοιραστείτε το: