09/02/2025
Ειδήσεις | Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:57

Υποψήφιος πρόεδρος Σπόρτινγκ Λισσαβώνας: «Χάσαμε τον Τουρέ από τον Ολυμπιακό»

Η πορτογαλική ομάδα ήταν μία από αυτές που ενδιαφέρθηκαν για τον Ιβοριανό

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ έκανε ο Ολυμπιακός, που, χάρη και στην επιθυμία του παίκτη, νίκησε τον ανταγωνισμό για την απόκτησή του.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν ήταν και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, όπως παραδέχθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του συλλόγου, Πέδρο Μαδέιρα Ροδρίγκες.

«Είμαι πολύ κοντά στο να παρουσιάσω παίκτες που θα είναι άμεσα διαθέσιμοι στη Σπόρτινγκ. Εάν ήθελα, θα παρουσίαζα σήμερα τρεις παίκτες. Μόνο που δεν μπορώ να τους ανακοινώσω σήμερα, γιατί δεν μπορώ να ξεπεράσω ένα όριο. Θα ήταν πολύ εύκολο να παρουσιάσω τώρα τους τρεις παίκτες.

Είναι ξένοι. Ένας αριστερός μπακ, ένας κεντρικός επιθετικός κι ένας μεγάλος πρωταθλητής, ένας άνθρωπος για τ' αποδυτήρια όπως ο Πίτερ Σμάιχελ. Είναι ο Τζον Τέρι.

Παίκτες που είναι ελεύθεροι. Δυστυχώς χάσαμε τον Μαρκίζιο, θα ήταν παίκτης μας εάν ήμουν πρόεδρος από την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα χάσαμε έναν παίκτη που πήγε στον Ολυμπιακό (σ.σ. που είναι ο Τουρέ όπως υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι)», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε το: