08/02/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 - 09:01

Θέλει να βρει ρυθμό ο Μακέντα

Τι είπε μετά το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε το Σάββατο (8/9) ο Φεντερίκο Μακέντα, καθώς πήρε χρόνο συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πρώτη του... εμπειρία με τα πράσινα, σημειώνοντας ότι το σημαντικό είναι να αποκτήσει ρυθμό και διάρκεια στο παιχνίδι του.

Πάντως, έδωσε το σύνθημα και για την επόμενη εβδομάδα, τονίζοντας ότι η ομάδα θα δουλέψει για να είναι έτοιμη για το ματς πρωταθλήματος.

«Πάντα είναι δύσκολο το πρώτο παιχνίδι. Είμαι μόλις τρεις μέρες στην Ελλάδα, οπότε ήταν σημαντικό να πάρω λεπτά στα πόδια μου ώστε να σιγουρέψω πως θα έρθω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τα επόμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να αποκτήσω ρυθμό και διάρκεια στο παιχνίδι μου.

Το πιο σημαντικό όμως να συγκεντρωθώ στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα καλό ματς με έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Ατρόμητος, αλλά από τη Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι για μια σπουδαία εβδομάδα ώστε να πάμε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», είπε στη NOVA.

Μοιραστείτε το: