Διατέθηκαν όλα τα «μαγικά χαρτάκια» για το ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ * Θα το προσπαθήσει και για άλλα η Ένωση
Δεν κρατιούνται... Οι φίλοι της ΑΕΚ εξάντλησαν την Τρίτη (11/9) όλα τα εισιτήρια που είχε πάρει η ομάδα για το ματς με τον Άγιαξ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Ένωση είχε πάρει περίπου 2.100 εισιτήρια, αλλά όσα είχαν απομείνει δόθηκαν το πρωί της Τρίτης, αφού στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές.
Πολλοί έφυγαν άπραγοι, με την ΠΑΕ να ψάχνει πλέον τρόπο να τους εξυπηρετήσει.
Η Ένωση θα ζητήσει άλλα 200-300 εισιτήρια, αλλά με βάση τη χωροταξία του γηπέδου και τον χώρο που διατίθεται για τους φιλοξενούμενους είναι δύσκολο.
Η ΠΑΕ κρατά ονόματα ενδιαφερομένων ώστε να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αν υπάρξουν ακυρώσεις ή εξασφαλίσει και άλλα εισιτήρια.