07/02/2025
Ισπανία | Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 - 23:07

Nέο στραπάτσο για την Μπαρτσελόνα

Δέχθηκε δύο γκολ σε δύο λεπτά και έχασε 2-1 από τη Λεγκανές

Η πρόσφατη ισοπαλία με τη Χιρόνα φαίνεται ότι δεν αφύπνισε την Μπαρτσελόνα και το βράδυ της Τετάρτης (26/9) ήρθε νέο... χαστούκι, που ήταν πολύ πιο ηχηρό και η Λεγκανές ήταν αυτή που πήρε σπουδαία νίκη με 2-1.

Στο ματς για την 6η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιθιόν ο Κουτίνιο άνοιξε το σκορ στο 12', ο Μέσι στο 16' σημάδεψε το δοκάρι και όλα έδειχναν ότι οι Καταλανοί θα έπαιρναν εύκολο διπλό.

Ωστόσο, υπήρξε χαλάρωση εν συνεχεία και οι γηπεδούχοι, για τους οποίους δεν έπαιξε ο Δημήτρης Σιόβας, πήραν το πολύ σπουδαίο τρίποντο με γκολ των Ελ Ζαρ και Όσκαρ Ροντρίγκεθ στο δίλεπτο 52'-53'.

Έτσι, οι «μπλουγκράνα» έμειναν στους 13 βαθμούς και ελπίζουν σε ήττα και της Ρεάλ από τη Σεβίλλη, για να μην τους προσπεράσει στην κορυφή η «βασίλισσα».

ΛΕΓΚΑΝΕΣ: Κουέγιαρ, Χουανφράν, Ταρίν, Μπουστίνθα, Ραούλ Γκαρθία, Χόναταν Σίλβα, Ελ Ζαρ (84' Νιομ), Βέσγκα (81' Σαμπίν), Ρουμπέν Πέρεθ, Όσκαρ Ροντρίγκεθ (73' Γκουμπάο), Εν Νεσιρί.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Βερμάλεν (71' Άλμπα), Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Κουτίνιο, Μουνίρ (61' Σουάρες), Ντεμπελέ (71' Μάλκομ), Μέσι.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Τρίτη (25/9)

Εσπανιόλ - Έιμπαρ 1-0 (68' Χερμόσο)

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ράγιο Βαγεκάνο 2-2 (5' Τζον, 78' Γουίλιαν Ζοσέ - 31' Αντβίνκουλα, 36' πεν. Τρέχο)

Ατλέτικο - Ουέσκα 3-0 (16' Γκριεζμάν, 29' Πάρτεϊ, 33' Κόκε)

Τετάρτη (26/9)

Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ 0-3 (65' Φορνάλς, 80' Φούνες Μόρι, 89' Εκαμπί)

Λεγκανές - Μπαρτσελόνα 2-1 (52' Ελ Ζαρ, 53' Όσκαρ Ροντρίγκεθ - 12' Κουτίνιο)

Σεβίλλη - Ρεάλ (23.00)

Βαλένθια - Θέλτα

Πέμπτη (27/9)

Αλαβές - Χετάφε (21.00)

Βαγιαδολίδ - Λεβάντε

Χιρόνα - Μπέτις (23.00)

Μοιραστείτε το: