06/02/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:57

Τουρέ: «Δεν ήρθα για διακοπές, αλλά για να κερδίζω» (video)

Ο Ιβοριανός άσος τόνισε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός θα είναι απόλυτα έτοιμος

O Γιάγια Τουρέ ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, με τον Ιβοριανό άσο να τονίζει ότι δεν γύρισε για να κάνει... διακοπές.

Μιλώντας στο Olympiacos TV, ο 35χρονος μέσος ανέφερε ότι σε μικρό χρονικό διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι απόλυτα έτοιμοι, όντας μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα φέτος.

«Νομίζω πως δεν ήταν ένα κακό παιχνίδι, ήταν ένα καλό παιχνίδι, ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από δύο μήνες και νομίζω πως δεν ήταν εύκολο να παίζεις απέναντι σε μία ομάδα που παίζει λίγο πίσω, και ήταν πολύ καλό που κερδίσαμε γιατί το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε γιατί σε 3 μέρες έχουμε άλλο παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστούμε.

Αυτή η μέρα ήταν πολύ σημαντική για μένα γιατί δεν ήρθα εδώ για διακοπές, αλλά για να κερδίζω γιατί ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό ό,τι μου έδωσε. Eίναι το μέρος όπου ξεκίνησα και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί ο Ολυμπιακός ήταν πάντα ο πρωταθλητής στην Ελλάδα και πέρσι τερματίσαμε τρίτοι και νομίζω ότι εγώ είμαι το μεγάλο παράδειγμα στην ομάδα γιατί έχουμε μια ομάδα πολύ νέα, με πάρα πολύ ταλέντο και πρέπει οι παίκτες να εμπιστεύονται τον εαυτό τους, αν και ακόμη δεν έχουμε δυστυχώς τους αυτοματισμούς μας διότι έχουμε αλλάξει πάρα πολλούς παίκτες.

Nομίζω ότι όμως ότι μετά από μερικά παιχνίδια και μετά από δύο μήνες η ομάδα θα είναι έτοιμη, γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και μία πολύ καλή ομάδα με νέους παίκτες που προσπαθούν να είναι όσο καλύτερα μπορούν, ακόμη και αν δεν είναι τόσο εύκολο, και το μόνο που μένει τώρα είναι να ξανακερδίσουμε το τρόπαιο», είπε ο Τουρέ.

Μοιραστείτε το: