06/02/2025
Πρωτάθλημα | Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 20:59

Ξέρει και από ανατροπές η «πράσινη» πιτσιρικαρία!

Ο νεανικός Παναθηναϊκός συνεχίζει ονειρεμένα, βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, αλλά το γύρισε και νίκησε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας το 5 στα 5!

Χαίρεσαι να τον βλέπεις… Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο νεανικός Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη, ο οποίος το Σάββατο (29/9) επικράτησε και του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και έκανε το 5Χ5!

Για πρώτη φορά φέτος τα «πράσινα» μωρά βρέθηκαν πίσω στο σκορ ωστόσο δεν πτοήθηκαν… Δεν τα έχασαν, έδειξαν ότι μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις και κατάφεραν να βάλουν ακόμα ένα τρίποντο στο σακούλι.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μόνο στα τελευταία λεπτά δέχθηκαν μία μικρή πίεση ωστόσο κατάφεραν να ανταπεξέλθουν.

Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά κόντρα στη ροή του ματς στο 23’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Κριζμάν.

Παρά την ψυχρολουσία, η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν τα παράτησε και στο 43’ έφερε το ματς στα… ίσια με τον Χατζηγιοβάνη.

Στο δεύτερο μέρος, το «τριφύλλι» μπήκα δυνατά και χωρίς να αγχωθεί γύρισε το ματς χάρις σε γκολ του Μακέντα, που ήταν και το πρώτο του με την πράσινη φανέλα.

Από εκεί και πέρα, μετά το 70’, ο Δώνης έκανε σωστή διαχείριση, ενισχύοντας την άμυνά του γνωρίζοντας ότι η ομάδα είναι άπειρη.

Από την άλλη, ο Πετράκης ρίσκαρε αρκετά περνώντας στο ματς τρεις επιθετικογενείς παίτες. Ο ΠΑΣ πίεσε, ωστόσο δεν κατάφερε να πατήσει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή και αρκέστηκε σε κάποια σουτ.

Πολυτιμότερος του Παναθηναϊκού ήταν ο Κουλιμπαλί, ο οποίος αλώνιζε την πλευρά του ενώ από δικές του ασίστ επιτεύχθηκαν και τα δύο γκολ της ομάδας του. Από εκεί και πέρα, θετικός ήταν και ο Χατζηγιοβάνης ενώ ο Μακέντα είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο διασκέδασε τις εντυπώσεις με το γκολ που πέτυχε.

Από πλευράς ΠΑΣ, ξεχώρισε ο Μπουκουβάλας που ήταν κινητικός και δραστήριος ενώ μόνο καλά λόγια υπάρχουν για τον Μυστακίδη ο οποίος από τότε που μπήκε στο ματς έκανε αισθητή την παρουσία του στην επίθεση. Πήρα αρκετές πρωτοβουλίες ενώ πιθανότατα αν είχε μπει πιο νωρίς, ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο από το ματς.

Διαιτητής ήταν ο Τζήλος (Λάρισας), με βοηθούς τους Γκάγκα (Λάρισας) και Δημόπουλο (Δυτ. Αττικής). Τέταρτος ήταν ο Παπαπέτρου (Αθηνών).

Κίτρινες: 69’ Κουρμπέλης – 62’ Κρίζμαν

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτης, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης (74’ Καμπετσής), Μπουζούκης (66’ Στάικος), Μακέντα (77’ Πούγγουρας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Σκόνδρας (70’ Κούζικ), Μιχαήλ, Τζημόπουλος Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Λίλα, Νικολιάς, Βιντάλ (77’ Μυστακίδης), Κρίζμαν, Λεό (58’ Αθανασιάδης).

- ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Μοιραστείτε το: