06/02/2025
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 - 23:12

Δέλλας: «Μας έλειψε η τελική πάσα και το καθαρό μυαλό...»

Δεν νιώθει πίεση ο τεχνικός του Παναιτωλικού

Ανούσια υπεροχή είχε ο Παναιτωλικός στο ματς με την ΑΕΛ, δεν μπόρεσε να φύγει από τη Λάρισα έστω με το «Χ» και ο Τραϊανός Δέλλας εστίασε στην έλλειψη καθαρού μυαλού και καλής τελικής πάσας.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Αγρινιωτών είπε στην κάμερα της Νοva ότι δεν φέρνει καμία πίεση η δεύτερη ήττα σε πέντε αγωνιστικές.

«Η Λάρισα ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι, αυτό που μας έλειψε θεωρώ ότι είναι η τελική πάσα και το καθαρό μυαλό ώστε να καταφέρουμε να βγάλουμε κάποια αξιόλογη φάση και να βάλουμε γκολ.

Από εκεί και πέρα η προσπάθεια έγινε, τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ να δουλέψουν πάνω σε αυτό το πλάνο, για δεύτερη φορά μας συμβαίνει να μην παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Δεν δημιουργεί καμία πίεση η ήττα, αν η ομάδα παίζει έτσι θα έρθουν και τα αποτελέσματα», ανέφερε ο Δέλλας.

Μοιραστείτε το: