Ικανοποιημένος ο προπονητής του Πανιωνίου από το «διπλό» επί του Απόλλωνα * Δείτε όσα είπε ο Γάλλος μέσα από την κάμερα του a-sports.gr
Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίστηκε ο Ζοσέ Ανιγκό στην συνέντευξη Τύπου της Ριζούπολης.
Ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε πως οι «κυανέρυθροι» γνώριζαν εξ’ αρχής πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ ανέφερε επίσης πως οι παίκτες στην αρχή του αγώνα είχαν άγχος, όμως στη συνέχεια έδειξαν τις δυνατότητες τους.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος:
Για το παιχνίδι: «Είναι πάντα σημαντική η πρώτη νικη και ειδικά μετά τις ήττες που είχαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε άγχος, γιατί ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για εμάς. Μετά όμως πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε».
Για την εικόνα του Πανιωνίου: «Είμαι χαρούμενος μόνο για τη νίκη. Θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει και άλλο τέρμα στις ευκαιρίες που είχαμε, για να μας φύγει το άγχος. Στην αρχή είπα και πριν ότι είχαμε ένα στρες λόγω του σημαντικού αγώνα, όμως μετά δείξαμε τις δυνατότητες μας».
Για τη συνέχεια της ομάδας του: «Για την ώρα κοιτάμε να προχωράμε βήμα-βήμα. Θα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα».