06/02/2025
ΠΑΟΚ | Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 - 13:04

Η Μαρίνα κράτησε τον Πρίγιοβιτς στην Τούμπα

Η σύζυγος του Σέρβου αποκάλυψε ότι ο άσος του ΠΑΟΚ είχε μια άκρως δελεαστική πρόταση από την Κίνα, αλλά εκείνη δεν ήθελε να αφήσει τη Θεσσαλονίκη

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με τις προτάσεις να μην του λείπουν.

Όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Μαρίνα, μάλιστα, τον χειμώνα ο Σέρβος είχε στα χέρια του μια άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα της Κίνας, αλλά εκείνη δεν ήθελε να αφήσουν τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, κρατώντας τον, έτσι, στην Τούμπα, αφού πάντα παίρνουν από κοινού τις αποφάσεις.

«Όταν πρόκειται να πάρει μια σημαντική απόφαση ο Αλεξάνταρ με συμβουλεύεται. Αν αναλύσουμε την μέχρι τώρα καριέρα του, έχουμε πάρει τις σωστές αποφάσεις. Τον περασμένο χειμώνα, ο Άλεξ δέχθηκε πρόταση πολλών εκατομμυρίων από ομάδα της Κίνας. Εγώ δεν ήθελα να πάμε στην Κίνα.

Έχουμε προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη και δεν κάναμε λάθος, που δεν πήγαμε στην Κίνα. Έχω διανύσει μεγάλο δρόμο με τον Άλεξ, από την ανωνυμία του, στο να μην μπορεί να περπατήσει στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να τον σταματούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για μια φωτογραφία», αποκάλυψε στη Σερβία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πρώτο τους ραντεβού: «Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στον κινηματογράφο. Παρακολουθήσαμε την ταινία “Due Date”. Στη συνέχεια ο Άλεξ επέστρεψε στην Ελβετία, και εγώ έμεινα στο Βελιγράδι. Στην αρχή δημιουργήσαμε σχέση εξ αποστάσεως και πήγαινα στην Ελβετία όποτε μπορούσα, ενώ ο Άλεξ ερχόταν στο Βελιγράδι όταν οι υποχρεώσεις του το επέτρεπαν».

Όπως λέει, μάλιστα, η σχέση τους τους στοίχισε... ακριβά στην αρχή: «Οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί, μας “σκότωναν”, τότε δεν υπήρχε viber και whatsapp. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να μετακομίσω στην Ελβετία και αυτό ήταν. Ακολούθησαν η Νορβηγία, η Σουηδία η Τουρκία, η Πολωνία και τώρα η Ελλάδα».

Μοιραστείτε το: