15/03/2025
ΛΑΜΙΑ | Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 - 15:03

Η Λαμία… πήγε σχολείο (pics)

Αντιπροσωπεία των «κυανόλευκων» επισκέφτηκε το Μουσικό σχολείο της πόλης

Την ευκαιρία να καθίσουν για λίγο ξανά στα… θρανία είχαν το πρωί της Παρασκευής (5/10) στη Λαμία.

Αντιπροσωπεία των παικτών επισκέφτηκε το Μουσικό σχολείο της πόλης, στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεών του για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα οι Ανέστης Αναστασιάδης, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Ντένις Επστάιν και Ντάνιελ Αντέτζο συνομίλησαν με τους μαθητές, υπέγραψαν αυτόγραφα ενώ τους μοίρασαν και εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής (7/10) κόντρα στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά το ενημερωτικό της ΠΑΕ: «Στο Μουσικό σχολείο Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 5/10, αντιπροσωπεία παικτών του ΠΑΣ Λαμία, με τους μαθητές να επιφυλάσσουν στους παίκτες της ομάδας θερμή υποδοχή, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων του σχολείου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, οι ποδοσφαιριστές, Ανέστης Αναστασιάδης, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Ντένις Έπστάιν και Ντάνιελ Αντέτζο μίλησαν για τα οφέλη του αθλητισμού και προέτρεψαν τα παιδιά να μην παρατάνε ποτέ τις προσπάθειές τους.

Μάλιστα βρήκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους, να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους αλλά και να δώσουν αυτόγραφα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μοίρασαν επίσης στους μαθητές, δωρεάν εισιτήρια για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ευχόμενοι να τους δουν όλους στο γήπεδο υποστηρίζοντας την ομάδα της πόλης μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Νικόλαο Τζήμα.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί επισκέψεις σε σχολεία της πόλης προκειμένου να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό».

Μοιραστείτε το: