Κέρδισε 2-0 τη Βόλφσμπουργκ και μοιράζεται την κορυφή με την Ντόρτμουντ
Την καλή ομάδα του παρελθόντος φαίνεται ότι έχει φτιάξει φέτος η Βέρντερ και με τη νίκη της με 2-0 επί της Βόλφσμπουργκ το βράδυ της Παρασκευής (5/10) έπιασε την Ντόρτμουντ στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.
Στο «Βέζερσταντιον» και στο ματς με το οποίο ξεκίνησε η 7η αγωνιστική, ο Κλάασεν άνοιξε το σκορ στο 35', ο Έγκεσταϊν σφράγισε το τρίποντο στο 86' και η ομάδα της Βρέμης έφτασε στους 14 βαθμούς.
Από την πλευρά τους, οι «λύκοι» έμειναν στους 9 και την 7η θέση.
ΒΕΡΝΤΕΡ: Παβλένκα, Γκέμπρε Σελάσιε, Λάνγκαμπ, Μόισαντερ, Αουγκούστινσον, Έγκεσταϊν, Μπαρχφρέντε, Κλάασεν (89' Μόβαλντ), Οσάκο (83' Έγκεσταϊν), Κρούζε, Κάιντς (75' Πισάρο).
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστεελς, Ουίλιαμ, Νόχε, Μπρουκς, Ρουσιγιόν, Γιουνούς Μαλί (59' Γκίντσεκ), Τισερόν (85' Ρεχμπετσάι), Άρνολντ, Στέφεν (78' Μπλαστσικόβσκι), Βέρχορστ, Μπρέκαλο.
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
Παρασκευή (5/10)
Bέρντερ - Βόλφσμπουργκ 2-0 (35' Κλάασεν, 86' Έγκεσταϊν)
Σάββατο (6/10)
Μάιντς - Χέρτα (16.30)
Ντόρτμουντ - Άουγκσμπουργκ
Φορτούνα Ντίσελντορφ - Σάλκε
Ανόβερο - Στουτγάρδη
Μπάγερν - Γκλάντμπαχ (19.30)
Κυριακή (7/10)
Φράιμπουργκ - Λεβερκούζεν (14.30)
Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16.30)
Λειψία - Νυρεμβέργη (19.00)