Ο αρχηγός της Ένωσης ένοιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο * Έξω και ο Οικονόμου * Θλάση πρώτου βαθμού ο Πόνσε
Απίστευτο αυτό που συμβαίνει φέτος στην ΑΕΚ με τους τραυματισμούς, καθώς ακόμα ένας παίκτης της τέθηκε νοκ άουτ για το κυριακάτικο (7/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο λόγος για τον Πέτρο Μάνταλο ο οποίος δεν προπονήθηκε το Σάββατο (6/10) καθώς ένοιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, αναγκάζοντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τον αφήσει εκτός αποστολής.
Παράλληλα, ο Εβρίτης τεχνικός «έκοψε» και τους ανέτοιμους Οικονόμου, Άλεφ αλλά και τους τραυματίες Αλμπάνη, Πόνσε και Λόπες.
Αντίθετα, έπειτα από πολύ καιρό επιστρέφει ο Μπογέ.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Πόνσε υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.
Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μπογέ, Λιβάγια.