Πώς σχολίασε ο προπονητής της Λαμίας το 1-1 με τον ΟΦΗ
Για ακόμα ένα παιχνίδι η Λαμία δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στον ΟΦΗ.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μάκης Χάβος στάθηκε στο άγχος και στη νευρικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αρκετά αβίαστα λάθη τους.
Παράλληλα, σημείωσε πως αρκετοί εξ αυτών βρέθηκαν σε άσχημα μέρα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Έπρεπε να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστούμε αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, έφερε απίστευτη νευρικότητα. Δεν είχαμε ανάπτυξη και ήμασταν αργοί ενώ οι γραμμές μας είχαν μεγάλες αποστάσεις κάνοντας αρκετά, αβίαστα, λάθη.
Στο ημίχρονο είπαμε κάποια πράγματα και παρότι βγήκαμε καλύτερα, δεχτήκαμε το γκολ, όμως ευτυχώς τα παιδιά έβγαλαν αντίδραση και βοήθησαν αρκετά οι τρεις αλλαγές. Ισοφαρίσαμε και πιστεύω πως αν είχε πέντε με δέκα λεπτά ακόμα θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πολλά παιδιά βρέθηκαν σε άσχημη ημέρα όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο».