Έντονη δυσαρέσκεια από κύκλους γύρω από τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία του Κριστόφερσεν στο ματς με την ΑΕΚ * Διαμαρτυρίες για πέναλτι του Μπακασέτα στον Χασάν στο 71' και η ΦΩΤΟ που δείχνει την παράβαση
Ξένος ρέφερι, ε και… Οι «ερυθρόλευκοι» επισήμως μπορεί να μην σχολίασαν τη διαιτησία, αλλά κύκλοι γύρω από τον Ολυμπιακό δεν έκρυψαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για τα σφυρίγματα του Δανού Κριστόφερσεν στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Έτσι τόνιζαν τα ακόλουθα για το 1-1 με την Ένωση: «Ο διαιτητής Κριστόφερσεν έπαιξε το ματς όπως ακριβώς αναμενόταν και όπως τον περιμέναμε, εξαιτίας των στενών σχέσεις που έχει με τον ‘‘σεσημασμένο’’ Τριτσώνη. Μετά το γκολ του Ολυμπιακού έδειχνε εμφανώς αγχωμένος θέλοντας έστω να φέρει το παιχνίδι στην ισοπαλία. Άφησε το σκληρό παιχνίδι της ΑΕΚ και προσπαθούσε να δώσει φάουλ για να μπει η μπάλα στα καρέ του Ολυμπιακού... Ο θίασος του Περέιρα, συνεχίζει τις θλιβερές του παραστάσεις με τον Ολυμπιακό στο στόχαστρο».
Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 71' για τράβηγμα της φανέλας του Χασάν από τον Μπακασέτα (ΕΝΘΕΤΗ ΦΩΤΟ - όπου φαίνεται η παράβση πάνω στον σέντερ φορ των Πειραιωτών).