05/02/2025
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 - 23:35

Όλοι στο βουνό στον Απόλλωνα Σμύρνης

Σε δύο γκρουπ ανέβηκαν στα 3-5 Πηγάδια οι «κυανόλευκοι»

Ο Απόλλων Σμύρνης παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένος κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (7/10) ωστόσο δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Μετά την αναμέτρηση της Τούμπας, πάντως, αρκετοί παίκτες των «κυανόλευκων» δεν επέστρεψαν στην Αθήνα και πήγαν στα 3-5 Πηγάδια για μίνι προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μαντζουράκη.

Συγκεκριμένα, όσοι μετείχαν στην αποστολή για το ματς με τους «ασπρόμαυρους» μετέβησαν με πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη στο βουνό. Όσον αφορά το δεύτερο γκρουπ παικτών, έφτασε στο προπονητικό κέντρο τη Δευτέρα (8/10) αφού το πούλμαν κατέβηκε στην πρωτεύουσα τους παρέλαβε και τους ενσωμάτωσε με τους υπόλοιπους.

Στα των προπονήσεων, ο έμπειρος προπονητής, που θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή δουλεύοντας με τους παίκτες του, ρίχνει το βάρος στη φυσική κατάσταση αλλά και στην τακτική.

Ουσιαστικά, η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα μείνει στο βουνό μέχρι το Σάββατο (13/10) καθώς για τις 16:30 της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί φιλικό «τεστ» με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Μοιραστείτε το: