04/02/2025
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 - 23:24

Μαρτίνς: «Κάναμε ένα τέλειο ματς» (video)

Στην καλή εικόνα του Ολυμπιακού και τις ευκαιρίες που δημιούργησε κόντρα στην Ντουντελάνζ στάθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός * Αποστολή του a-sports.gr στο Λουξεμβούργο * Δείτε όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντουντελάνζ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα του έκανε το τέλειο παιχνίδι, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η πρόκριση θα παιχτεί ως το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

Επίσης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού του Γκερέρο, αλλά και την αγωνιστική κατάσταση των Τοροσίδη, Νάουελ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού:

-Προτού μας πείτε φυσικά για το ματς και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα αν δεν κάνουμε λάθος στην 20η τελική του φάση, θα θέλαμε να μας πείτε για την κατάσταση του Γκερέρο, αλλά και των Τοροσίδη και Ναουέλ που βγήκαν με αναγκαστική αλλαγή.

«Τόσο ο Τοροσίδης όσο και ο Ναουέλ έχουν προβλήματα για να διατηρήσουν τη φυσική τουςκατάσταση στη διάρκεια των αγώνων, γιατί έχουν λίγα παιχνίδια. Ο Τοροσίδης έπαιξε μετά από καιρό, ο Ναουέλ έδωσε το δεύτερό του ματς και έτσι έπρεπε να βγουν γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν όλο το παιχνίδι. Για τον Γκερέρο θα ξέρουμε αύριο, για να τον δουν οι γιατροί και να δουν την κατάστασή του. Είναι από τα ματς που παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε όμως λίγα γκολ. Κάναμε ένα τέλειο ματς, δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Στα δύσκολα λεπτά του αγώνα ξέραμε να ανταπεξέλθουμε και να επιμείνουμε και κερδίσαμε γιατί ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς».

-Στο άλλο ματς η Μπέτις κέρδισε την Μίλαν και στα δικά μας μάτια είναι κάτι σαν δωράκι για τον Ολυμπιακό. Στα δικά σας μάτια;

«Πραγματικά δεν έχει κριθεί τίποτα, γιατί η Μίλαν μπορεί να κερδίσει μέσα στην Ισπανία. Μέσα από αυτόν τον όμιλο θα κριθεί μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Εμείς πρέπει να περάσουμε τον σημερινό μας αντίπαλο σε 15 βράδια και να τον ξανακερδίσουμε, να είμαστε σοβαροί και την τελευταία αγωνιστική με την Μίλαν στο γήπεδό μας θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση στον όμιλο και να δούμε πώς θα πάει η πρόκριση».

Μοιραστείτε το: