Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έμεινε ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά του κόσμου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Διπλά χαρούμενος ήταν ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης ικανοποιήθηκε, φυσικά, από το «τρίποντο», αλλά εξέφρασε τη χαρά του και για τη συμπεριφορά του κόσμου.
Όπως έλεγε στους συνεργάτες του, η εικόνα της Τούμπας ήταν καταπληκτική, αλλά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει της συνέχειας.
Ο Σαββίδης επέστησε σε άπαντες την προσοχή, σημειώνοντας ότι παντού υπάρχουν κίνδυνοι προβοκάτσιας.
«Ο κόσμος έχει καταπληκτική συμπεριφορά και η Τούμπα είναι άψογη και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε. Όμως να μην εφησυχάσουμε και όλοι μαζί με τον κόσμο να θωρακίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Οι κίνδυνοι προβοκάτσιας υπάρχουν παντού και ο στόχος πολύ μεγάλος για να επιτρέψουμε ως οικογένεια να μας δημιουργήσουν προβλήματα», είπε μεταξύ άλλων στους συνεργάτες του πριν αναχωρήσει για το Ροστόφ.