04/02/2025
Μπάσκετ | Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 - 18:33

Άλλαξε χέρια η ΚΑΕ Πανιώνιος

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος πήρε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών

Είναι πλέον επίσημο. Την Τρίτη (30/10) ο μπασκετικός Πανιώνιος μπήκε σε μία νέα διοικητική... εποχή.

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της «κυανέρυθρων», Σταύρος Αλευρογιάννης, παρέδωσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι σήμερα έγινε η οριστική μεταβίβαση των μετοχών που εκπροσωπούσε η διοίκηση Αλευρογιάννη στον κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο. Οι μετοχές παραχωρήθηκαν και η εγγυητική επιστολή παρέμεινε στην διάθεση της ΚΑΕ. Η απελθούσα διοίκηση εύχεται καλή συνέχεια, δύναμη και υπομονή, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αγωνιστική περίοδος 2018-2019».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χριστοδουλόπουλος μίλησε για ενίσχυση της ομάδας, τονίζοντας:

«Ολοκληρώθηκε τυπικά και οριστικά η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Θα προχωρήσουμε άμεσα στην ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας με στόχο να εξασφαλίσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την θέση που του ανήκει στην Α1 κατηγορία. Είμαστε σίγουροι ότι στην προσπάθεια μας αυτή θα έχουμε αρωγό τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

Μοιραστείτε το: