Η Ένωση θέλει να κάνει το 2 στα 2 στους ομίλους του Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας και να πάρει ήδη την πρόκριση
Τον Απόλλωνα Λάρισας αντιμετωπίζει στις 15.00 της Τετάρτης (31/10) η ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου και μπορεί να αποβάλλει από νωρίς το όποιο άγχος πρόκρισης.
Η Ένωση κέρδισε στον πρώτο αγώνα τη Λαμία και σε περίπτωση νέας νίκης εξασφαλίζει ήδη το εισιτήριο για την επόμενη φάση με ένα ματς να απομένει.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει μια ιδιαίτερα αλλαγμένη ομάδα, αφού άφησε εκτός αποστολής 13 παίκτες που βρίσκονται συνήθως στις επιλογές του.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή του Αλμπάνη που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έπειτα από μήνες.