03/02/2025
Γερμανία | Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 - 22:16

Γλιτώνει τον Τιάγκο η ΑΕΚ

Στα… πιτς για έναν μήνα μπαίνει ο χαφ της Μπάγερν Μονάχου

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει την Τετάρτη (7/11) η ΑΕΚ καθώς φιλοξενείται από τη Μπάγερν Μονάχου για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το καλό για την Ένωση, πάντως, είναι ότι δεν θα βρει απέναντί της τον Τιάγκο Αλκάνταρα ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Ρεντινγκχάουζεν και υπήρχε έντονη ανησυχία για ζημιά.

Οι φόβοι τελικά επιβεβαιώθηκαν καθώς ο Ισπανός χαφ υπέστη ρήξη συνδέσμου στον αστράγαλο και βγαίνει νοκ άουτ για τον επόμενο μήνα.

Έτσι, εκτός από το ματς με τον «Δικέφαλο» για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση χάνει και αυτό με τη Μπενφίκα ενώ δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε κόντρα στις Φράιμπουργκ, Ντόρτμουντ, Φορτούνα Ντίσελντορφ και Βέρντερ Βρέμης για τη Μπουντεσλίγκα.

Μοιραστείτε το: