Οι δηλώσεις του προπονητή του Λεβαδειακού μετά την ήττα από τον Αστέρας Τρίπολης
Ακόμα μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη την Κυριακή (2/12) ο Λεβαδειακός καθώς ο Αστέρας Τρίπολης τον κέρδισε με 0-2.
Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, πάντως, ο Τζιουζέπε Σανίνο έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και δεν χάνει την αισιοδοξία του εν όψει συνέχειας.
«Είμαστε εδώ για άλλη μία φορά να μιλήσουμε για ακόμη μία ήττα. Ήταν διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό με τον ΠΑΣ. Σήμερα δεν μπορώ να πω κάτι στους παίκτες μου, γιατί μπήκαν και πίεσαν πολύ. Έκαναν καλή δουλειά, προσπάθησαν και ομάδα έπαιξε καλά, έστω κι αν είχαμε απουσίες.
Στην ουσία είχαμε μόνο ένα στόπερ. Και μετά που καλύψαμε τα απουσίες, έμεινα ευχαριστημένος. Το ξέρω ότι η αποστολή μου στην ομάδα θα ήταν δύσκολη, αλλά πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε», δήλωσε μετά το ματς ο κόουτς των Βοιωτών.