Η ανάρτηση του κόουτς του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναιτωλικού
Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί του Παναιτωλικού ανέβηκε στην 2η θέση της Σούπερ Λίγκας και απέδειξε ξανά πως δεν πρόκειται να παρατήσει σε καμία περίπτωση την υπόθεση τίτλος.
Ο Πέδρο Μαρτίνς την Τρίτη (4/12) προχώρησε σε μία ανάρτηση στα social media, αναφορικά με το «τρίποντο» της ομάδας του επί του συλλόγου του Αγρινίου, δείχνοντας την ικανοποίησή του για την ανοδική πορεία των Πειραιωτών.
«Τρεις πόντοι και ακόμη ένα βήμα παραπάνω!» έγραψε σχετικά ο Πορτογάλος τεχνικός, δίπλα από μια φωτογραφία, όπου οι παίκτες του πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.
Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση δεν έλειψαν και τα σχόλια από τους φίλους του Ολυμπιακού, με τους περισσότερους να ζητούν την μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Μίλαν.