15/09/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:30

Καμαρά ο λυτρωτής και μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ!

Με γκολ του Αφρικανού χαφ στο 90' οι πρωταθλητές πέρασαν δύσκολα από το Περιστέρι με 2-1 * Πέντε λεπτά νωρίτερα είχε σκοράρει ο Ουάρντα για τον Ατρόμητο

Δεν φρέναρε ούτε τώρα! Στο πρώτο του απαιτητικό ματς στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε πολύ, αλλά συνέχισε το απόλυτο σερί του πιάνοντας στην κορυφή τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της Κυριακής (1/9) οι «ασπρόμαυροι» πέρασαν από το Περιστέρι επικρατώντας του Ατρομήτου με 2-1. Στο 90' έβαλε ο Καμαρά το γκολ της νίκης κι ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με τον Ουάρντα.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία το πάλεψε στον βαθμό που μπορούσε, δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική και όταν βρήκε το γκολ, δεν απέφυγε την ήττα. Αυτή ήταν η πρώτη της για φέτος.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι ο Ατρόμητος, ο οποίος τέσταρε δις τον Κοτάρσκι στα πρώτα λεπτά. Τη μία ήταν ο Ουάρντα, τη δεύτερη ο Μίχορλ, οι οποίοι απέτυχαν να νικήσουν τον Κροάτη.

Μετά το 20λεπτο άρχισε να ανεβαίνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος για πρώτη φορά έγινε απειλητικός στο 32' με τον Ζίβκοβιτς. Ο Σορετίρε ήταν ο παίκτης που δημιουργούσε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, αλλά έλειπε η καλή τελική επιλογή.

Στο 44' ο Σβαμπ είχε μια λόμπα που πέρασε εκτός και στο επόμενο λεπτό ο Σορετίρε βρήκε τον Ζίβκοβιτς και εκείνος σε δεύτερο χρόνο έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ επέλεξε να κάνει διαχείριση του προβαδίσματός του. Βλέποντάς το ο Πάμπλο Γκαρσία έβαλε στο ματς τους Φαν Βέερτ και Βρακά ψάχνοντας την ισοφάριση.

Στο 69' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με τον Ζίβκοβιτς, το οποίΑ κυρώθηκε στην αρχή της φάσης για φάουλ του Μπάμπα. Αυτό προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».

Το ματς απέκτησε ένταση και στο 85' ο Ατρόμητος πήρε πέναλτι για χέρι του Ότο. Εκτελώντας το ο Ουάρντα ισοφάρισε και έκανε διάφορες χειρονομίες στους πανηγυρισμούς, γεγονός που έφερε νέα ένταση.

Και πάνω που όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα γκελάρει, βρήκε τη λύση στο 90'. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι και ο αμαρκάριστος Καμαρά διαμόρφωσε το τελικό 1-2 με το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Μούντες, Τσακμάκης, Μπρόρσον, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονθάλεθ (65’ Φαν Βέερτ), Μπακού (73’ Γιουμπιτάνα), Μιχόρλ, Ουάρντα, Καρλίτος (65’ Βρακάς)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73’ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (86’ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73’ Μουργκ), Τσάλοφ (73’ Τισουντάλι)

Μοιραστείτε το: