07/03/2025
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 - 19:12

Αναμένοντας τον Μασούντ...

Στον Πανιώνιο αισιοδοξούν πως θα είναι εντός της εβδομάδας στην Ελλάδα με τον εκπρόσωπό του ο Ιρανός * Άρεσαν οι μικροί με τον Λεβαδειακό

Σε μεταγραφικό ρυθμό θα κινηθεί την εβδομάδα που θα ξεκινήσει ο Πανιώνιος, καθώς αρχικά οι άνθρωποί του περιμένουν να γίνει μια τελική συζήτηση με τον Μάικλ Ολαϊτάν προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να κλείσει η συμφωνία.

Παράλληλα, τρέχουν και άλλες περιπτώσεις με πρώτη αυτή του Σοζέι Μασούντ, ενός συμπατριώτη του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος έκανε και το... κονέ. Πρόκειται για Ιρανό επιτελικό μέσο, θέση δηλαδή στην οποία έψαχνε παίκτη ο Πανιώνιος από τη στιγμή που ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης θεωρείται ξένο σώμα.

Ο 32χρονος, ο οποίος είναι 65 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του έχοντας σκοράρει και οκτώ γκολ, τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στην Αλ-Γκαράφα και επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη. Έπαιζε για μία πενταετία στην Οσασούνα, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Λας Πάλμας.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προχωρημένες και στη Νέα Σμύρνη εκφράζουν την αισιοδοξία πως εντός της εβδομάδας ο παίκτης θα είναι στην Ελλάδα με τον εκπρόσωπό του για την τελική συζήτηση. Αν οι δύο πλευρές τα βρουν, τότε ο παίκτης θα κλείσει το κενό σε αυτή τη θέση και θα απομένει σίγουρα η μεταγραφή του εξτρέμ και ίσως δύο συμπληρώματα ακόμη.

Τέλος, αρκετό χρόνο σε νεαρούς έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο φιλικό του Σαββάτου (16/7) κόντρα στον Λεβαδειακό. Βουκελάτος, Πινιώτης και Κερασίδης έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία με ανθρώπους της ομάδας να εκφράζουν την ικανοποίησή τους. Στόχος του Πανιωνίου εδώ και χρόνια είναι να δίνει ευκαιρίες σε μικρά παιδιά και γι' αυτό ο Ουζουνίδης θα τσεκάρει τους πάντες στην προετοιμασία προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη άποψη.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: