10/03/2025
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 - 21:24

Συμπληρώνεται το παζλ στον Πανιώνιο

Ποιες είναι οι επόμενες μεταγραφικές σκέψεις * Από Δευτέρα (25/7) ξανά στις προπονήσεις οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη

Τρεις μεταγραφές ακόμα είχαν... υποσχεθεί στον Πανιώνιο μέσω μεγαφώνων στην πρώτη της ομάδας και λίγες ημέρες μετά ολοκληρώθηκαν και αυτές με τους Μάικλ Ολαϊτάν, Ταξιάρχη Φούντα και Σοτζέι Μασούντ να ανακοινώνονται από την ΠΑΕ.

Κάπως έτσι συμπληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό το παζλ των «κυανέρυθρων» για τη νέα σεζόν. Μεσοεπιθετικά οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει πλέον σαφώς περισσότερες επιλογές από πέρσι και να καλείται απλώς να χτίσει ξανά από την αρχή την ομάδα του στο συγκεκριμένο κομμάτι, κάτι που γνώριζε ούτως ή άλλως πως πρέπει να κάνει.

Μεσοαμυντικά η ομάδα θα είναι ίδια με πέρσι πρακτικά, με μοναδική διαφορά -σε επίπεδο ενδεκάδας- τον Αντωνιάδη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στα μετόπισθεν δεν αναμένεται να γίνει άλλη μεταγραφή, αλλά στην Πλατεία θα ψάξουν για έναν μέσο ακόμα τουλάχιστον, αφού η χρονιά δεν βγαίνει μόνο με Κόρμπο και Σιώπη.

Θα χρειαστεί δηλαδή και ένας τρίτος, ο οποίος θα τους δίνει ανάσες και θα καλύπτει το κενό όταν ένας από τους προαναφερθέντες λείπει. Αυτό μπορεί να το κάνει ο Καθάριος, υπάρχουν και μικροί, αλλά ο Ουζουνίδης θέλει και μια πιο έτοιμη λύση. Ίσως υπάρξει άλλη μία προσθήκη, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από τις ευκαιρίες που θα βρεθούν τον Αύγουστο.

Τέλος, η ομάδα επέστρεψε το Σάββατο (23/7) από το Καρπενήσι, όπου έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και την Κυριακή (24/7) οι «κυανέρυθροι» απόλαυσαν το ρεπό τους.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: