08/09/2024
Conference League | Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 - 23:03

Φλέρταρε με το φιάσκο η ΑΕΚ!

Για μεγάλο χρονικό διάστημα έκανε πλάκα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, έφτασε να προηγείται με 4-0, αλλά νίκησε τελικά με 4-3

Λίγο έλειψε να τα κάνει σαλάτα! Ενώ η διαφορά της από την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες ήταν πολύ μεγάλη, η ΑΕΚ ζορίστηκε απρόσμενα το βράδυ της Τετάρτης (24/7) προς το τέλος.

Ένα ματς που εξελισσόταν σε περίπατο, τελείωσε με 4-3 και την Ένωση να έχει αχρείαστο άγχος στη ρεβάνς. Θα μπορούσε να έχει διαλύσει τον αντίπαλό της, αλλά από κάποια στιγμή και μετά κατέβηκε ο γενικός σε ένα ματς που έγινε για τον 2ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ!

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν τέτοια που δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης. Όλα έδειχναν πως η ΑΕΚ θα έχει πολύ εύκολο έργο. Στο 5' ο Γκατσίνοβιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Λιβάι Γκαρσία έβγαλε μόνο του τον Λιούμπισιτς. Ο Κροάτης δεν αστόχησε και έγινε το 1-0.

Δεν σταμάτησε εκεί η Ένωση. Είχε το πόδι στο γκάζι και στο 20' ο Στρακόσια με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έκανε το 2-0 σε δύο προσπάθειες. Στο 32' βρήκε δίχτυα και ο Γκατσίνοβιτς για το 3-0 μετά το γύρισμα του Ρότα και την επιλογή του Γιόνσον να αφήσει την μπάλα για τον Σέρβο.

Η Ίντερ Ντ' Εσκάλδες δεν υπήρχε στο γήπεδο και έτσι άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο. Από κόρνερ του Ελίασον στο 52' ο Μουκουντί με κεφαλιά έκανε ο 4-0 και πάνω που φαινόταν πως η ΑΕΚ έχει πανεύκολο έργο, ήρθαν τα πάνω κάτω.

Στο 65' με κεφαλιά ο Βίντα έβαλε αυτογκόλ και στο 75' ο Λιβάι Γκαρσία έχασε πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα έβαλε πέναλτι ο Αντρέου με τον Στρακόσια να υποπίπτει στην παράβαση και στο 84' ο Μαρτίνεθ με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-3. Στις καθυστερήσεις οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ευκαιρίες για πέμπτο γκολ και πάνε στην Ανδόρα με προβάδισμα μόλις ενός τέρματος.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Χατζισαφί (75′ Μάνταλος), Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Σιμάνσκι (64′ Γαλανόπουλος), Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς (64′ Κοϊτά), Ελίασον (64′ Φερνάντες), Λιούμπισιτς, Λιβάι Γκαρσία (75′ Αμραμπατ).

ΙΝΤΕΡ ΝΤ' ΕΣΚΑΛΔΕΣ (Ότγκερ Κάναλς): Μουνιόθ, Τόρες (63′ Σάντσεθ), Φέχερ, Πουέντες (89′ Χέρμαν), Γκαγέγο, Λόπεθ (46′ Μαρτίνεθ), Αλόνσο, Μπουχαρμά (63′ Αντρέου), Ασούμπρε (19′ Ντε Λα Τόρε), Μπερλάνγκα, Λοπέζ.

Μοιραστείτε το: